Understøtter jeres printermiljø jeres kerneforretning?

Printer

Printere er i dag en alment befindende skriveenhed i et ethvert kontormiljø. De er en uundværlig del af kontoret og forretningen. Printere bliver oftest set ned på i skæret af nutidens digitale løsninger og papirfrie arbejdsgange. Mange glemmer dog at printere stadigvæk understøtter mange funktioner og til dels store dele af forretningen.

Små ting med stor betydning

Printere har en signifikant effekt på effektiviteten af ens arbejdsgange. En velfungerende printer er med til at sikre et godt og effektivt workflow, hvorimod en dårlig printer medvirker til ineffektivitet og store omkostninger.

Ikke alle printere er ens, derfor er det vigtigt at vælge en der passer til ens kontekst og matcher ens behov. Det er nemlig vigtigt at have et printermiljø, der sikkert og effektivt kan levere nødvendige informationer til rette vedkommende.

Billig printere er ikke nødvendigvis billige

Der findes mange billige printere på markedet i dag, men det er vigtigt at ikke lade sig narre af prisskiltet. Printerne kan have vekslende resultater og et markant svingende forbrug af blækpatroner.

Uanset om man er en privatperson, virksomhed eller organisation, er det strategisk at vælge omkostningseffektive og miljøvenlige printerløsninger. Efterspørger man printer til virksomhed, er der særlige forhold man skal tage højde for.

Mangesidige omkostninger

Det er i dag muligt at finde printerløsninger der har en masse forskellige funktioner. Herunder særlige digitale løsninger tilknyttet, for eksempel, fjernprint eller mobil udprintning. Digital lagring og udprintning i forskellige dokumentformater er også populære løsninger som mange vælger ud fra.

Når du skal vælge og erhverve en printer til din virksomheds eller organisations kontormiljø, er det vigtigt at tage højde for sikkerheden. Usikkert print kan medføre til at sensitive oplysninger bliver lækket og til GDPR-brud. Endvidere, kan ondsindede aktører anskaffe oplysninger der kan skade ens kritiske og værdiskabende funktioner.

Det kan her anbefales at vælge en printer med flere forskellige sikkerheds mekanismer, hvilket kan være to-faktor validering, kodeord, brugerprofil tilladelser, Cloud backups mv. Er uheldet først ude, kan det komme til at koste en dyrt, ikke bare økonomisk, men også i form af tillid og andre ikke-monetære konsekvenser. Det er derfor vigtigt at have hele forretningen in mente, når man skal vælge en printerløsning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *