Stor indretningstrend i landets kommuner

Gennem de sidste år er indretning blevet mere og mere noget, som danskerne går meget op i. Det kan have noget at gøre med det stigende antal af webbutikker og aktivitet på sociale medier omkring området, men hvorom alting er, så ser vi flere og flere indretningstrends, som danskerne tager til sig. En af disse er microcement.  

Hvad er microcement? 

Nu tænker du sikkert: “hvad er microcement?”. Microcement er i bund og grund bare et tyndt lag cement, som kan tilføres på overflader som vægge og gulve. Det er med til at give et rum mere karakter og bliver hyppigt anvendt blandt danskerne.  

Denne stigende trend inden for microcement har medført stort fremskridt for producenterne af dette. Man ser flere og flere søgninger på microcement pris og andre købsparate søgninger på blandt andet Google.  

Ikke kun flot, også funktionelt 

Årsagen til, at microcement er blevet så populært og så stor en trend er selvfølgelig fordi, at det giver et stilrent og råt look, som passer godt ind i danskernes hjem og indretning. Men ikke nok med, at det er stilrent og flot, så er det også praktisk og funktionelt. Udover at give en væg, et gulv eller en bordplade mere karakter, så er microcement også utroligt nemt at holde rent. Andre fordele ved microcement kunne være: 

  • Holdbarheden er i top – det holder i mange år 
  • Overfladen er meget slidstærk og kan modstå, hvad langt de fleste hjem kan byde på af udfordringer 
  • Farvevalgene er mange. Du kan få microcement i alverdens farver, så du kan finde lige præcis den farve, der passer ind i dit hjem 

Skal påføres af en ekspert 

Selvom microcement er helt fantastisk til at give dit hjem mere karakter og er en stor trend i nutidens indretning, så er det ikke så ligetil at påføre. Microcement skal gerne påføres af en ekspert, der har en fundamental viden omkring, hvordan blandingsforholdene mellem vand og cement skal være og har en særlig certificering til at udføre opgaver som dette.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *