Slut med at gemme din vibrator væk i skuffen – den er nemlig god for dit helbred

Du behøver ikke længere være flov over at eje en eller flere vibratorer, de er nemlig sunde for dit helbred, og ikke kun fordi at orgasmer er dejlige, nej der er faktisk mange helbredsmæssige grunde til at bruge din vibrator ofte. Så hvis du endnu ikke ejer en vibrator, så kan du her læse hvorfor du hurtigst muligt bør finde en online sex shop, surfe rundt, og finde den perfekte vibrator til dig og dit helbred. Der findes et meget stort udvalg og på en sex shop kan du sidde i ro og mag derhjemme og finde lige præcis den vibrator du foretrækker.

Sov bedre

En vibrator kan få dig til at sove bedre. Her snakker vi altså ikke om at du skal putte med din vibrator som var den en bamse, nej vi snakker om orgasmer. En orgasme inden sengetid er nemlig verdens bedste sovemiddel. En orgasme vil få dig til at falde i søvn hurtigere, og du vil få en dybere og mere rolig søvn. Dette skyldes det hormon der hedder Prolaktin, som er et hormon der hjælper til en bedre søvn, og netop dette hormon udskilles når du får en orgasme.  

Nedsætter stress

En orgasme udskiller også hormonerne oxytokin og serotonin, som er kroppens helt egne lykkepiller. Disse hormoner gør dig gladere og mere afslappet, og de nedsætter stress. Derfor er det bare i gang med vibratoren hvis du føler dig stresset. Ovennævnte hormoner får dig ikke kun til at blive glad i låget, de hjælper også dit hjerte. Stress påvirker nemlig hjertet negativt, så desto mindre stresset du er, desto bedre har dit hjerte det.

Sund vagina

En vibrator kan også hjælpe med at ”vedligeholde” din vagina. Regelmæssig brug af en vibrator hjælper nemlig med at træne musklerne i din vagina. Med årene bliver din vagina mere slap og mindre elastisk, men regelmæssig brug af en vibrator kan hjælpe dig med at holde din vagina stærk og elastisk, hvilket vil give bedre sex til både dig og din partner.

Naturlig smertestillende

Det er lidt ironisk at der er en joke der handler om at hvis konen har hovedpine ved sengetid, så er der desværre ingen sex, fordi orgasmer er faktisk en naturlig smertestillende pille. Endorfinerne der frigives ved en orgasme virker smertestillende, og du vil derfor ofte opleve at hovedpine forsvinder efter en god orgasme.

Bedre kontrol over din blære

Når du får en orgasme, trækker musklerne i din vagina sig sammen, så du kan faktisk betragte en orgasme som en lille mini workout for dit underliv. Når du har et stærkt underliv får du også bedre kontrol over din blære, og du forhindrer at du med alderen får svært ved at holde dig når du skal tisse. Samtidig giver det dig også endnu bedre orgasmer hvis du har et stærkt underliv, så det er jo en ren win-win situation.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *