Postnummeret har betydning for dine datingmuligheder

Sommertiden er ved at nærme sig, og dette er også højsæsonen for datingsider og datingapps. Sommer og sol giver også mere lyst til at date, og dette kan mærkes i månederne fra juni til september. Hvis du er en af dem, der er single og skal ud i det danske dataingmarked, så skal du overveje, hvilket postnummer, by eller kommune som du besøger.

Der er nemlig meget stor forskel på antallet af singler i de forskellige dele af landet. Ifølge tidligere opgørelser, så skal du forbi Frederiksberg, København, Glostrup, Albertslund eller Lolland (på Sjælland), hvis du gerne have størst mulighed for at møde en single. I disse byer er antallet af singler i gennemsnit 49,8%. Sammenlignet med 10. pladsen på listen, så ligger de sjællandske byer omkring 1 procentpoint over Langeland.

Hvis man gerne vil besøge stedet med absolut fleste singler i det danske land, så skal man forbi Ærø. Ifølge den tidligere opgørelse, er det nemlig hele 51,5% af de bosatte på Ærø der lever uden en fast partner.

Online dating blevet mere og mere populært

Uanset om du skal ud i det danske ferieland for at prøve lykken med kærligheden, så er det ikke stedet, der betydning for om du finder kærligheden. Flere og flere begynder nemlig at benytte online dating. Det ændrer fuldstændig måden vi er vant til at date på.

Selv på de danske feriesteder, feriebyer og ferieøer, hvor det tidligere var normalt at finde kærligheden fysisk, er det blevet mere digitalt. Nye Apps og sider kan ud fra lokation altid finde singler i nærheden af dig.

Der findes en masse forskellige dating sider på danske marked, som man kan prøve at tilmelde sig. Nogle af dem er gratis, mens andre af dem koster penge. Der findes et dating site til de fleste formål. Hvad enten du ønsker en fast partner, affære eller noget helt tredje, så vil du kunne finde en datingside, der passer til dine behov.

Disse egenskaber betyder mest for os

Selvom flere tror, at det er de ydre faktorer der betyder mest for os, når vi skal vælge en date, så viser undersøgelser det modsatte. Findenkaereste.dk har lavet en undersøgelse, der viser at de egenskaber, der betyder mest for os er.

  1. Humor
  2. Loyalitet
  3. Omsorgsfuldhed

Når vi kommer til de ydre faktorer/egenskaber, der betyder mest for os, hvis undersøgelsen følgende top 3 resultater:

  1. Flotte øjne
  2. Velsoignerethed
  3. Et flot smil

Disse kommer dog helt nede på hhv. 8, 9 og 11 pladsen baseret på hele undersøgelsen. Hvis man sammenligner mænds og kvinder resultaterne i undersøgelsen. Så er begge køn enige om at humor, loyalitet og omsorgsfuldhed er de 3 vigtigste egenskaber en partner kan besidde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *