Opsæt automatisk bogføring og spar massevis af timer

Driver du allerede en lokal virksomhed eller har du tanker om at start en op? Så kan etablering af et automatisk bogføringssystem være en stor fremtidig hjælp til dig. 

Slip for langtrukken talknuseri

Du er nok bekendt med regnskab og budgettering ud fra din egen privatøkonomi, og højest sandsynligt også fra din virksomhed, hvis du driver en. Om du har stiftet et selskab eller småligt i gang med at etablere et, så er det vigtigt at have et overblik over og styr på sin virksomhedsøkonomi. Regnskab trods dets vigtighed, kan dog godt blive en langtrukken og stejl funktion at vedligeholde, særligt hvis man ikke er så glad for tal og gentagende manuelt arbejde.

Heldigvis findes der online softwareløsninger så som Dinero der automatiserer mange processer, hvis ikke hele dit regnskabs arbejde. Dinero er særligt lavet til iværksættere og folk der har opstartet et mindre selskab. Det kan derfor være en smart løsning at erhverve, således at du kan bruge din tid og kræfter på aktiviteter der genererer værdi.

En sammensætning der trumfer igennem

Har din forretning en online profil i form af en hjemmeside, hvor man skal kunne foretage transaktioner, vil det være nødvendigt at anskaffe sig en betalingsløsning. En meget udbredt betalingsplatform i Danmark er, Stripe, som tillader kredit- og betalingskort transaktioner på nettet. Stripe understøtter ved at automatiserer behandling af abonnementer, opkrævninger og enkelte faktura. Kombinerer man både Dinero og Stripe sammen, vil man få et stærkt økonomisksystem.

Hent hjælp hvis i tvivl

Det kan dog være en teknisk udfordring at bygge en bro mellem regnskabsprogrammet og betalingsløsningen. Er du ikke teknisk kyndig og føler et større ubehag med at kaste dig selv ud i at integrerer begge løsninger selv? Så kan det anbefales at søge professionel hjælp hos specialiseret virksomheder, så du netop kommer på rette vej.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *