Øg husets værdi med facademaling

Hvis du netop står og overvejer hvordan du lettest kan øge dit hus’ værdi, så er det slet ikke så tosset en idé at se nærmere på maling af huset, bl.a. facademaling.

Æstetiske og praktiske formål bag facademaling

Det behøver ikke at betyde at man nødvendigvis ønsker at sælge sit hus, alene fordi man gerne vilskabe forbedringer der også er med til at øge husets værdi. Det kan f.eks. også være at du bare gerne vil have en bedre husvurdering så du på den måde kan få mere friværdi til endnu flere forbedringer. Uanset hvad der ligger til grund for dit ønske om at øge husets værdi, så er der nogle simple ting der virker godt og kan klares med få midler.

Facademaling er et godt sted at starte hvis du gerne let og hurtigt vil øge værdien på huset. Det er noget der helt sikkert vil syne af noget og sikkert mere end du vil tænke på stående fod. Facademaling har desuden ikke kun det æstetiske med sig, men der kan også være tale om behandling af træ der har godt af at blive behandling, hvis det skal kunne holde i mange år fremadrettet.

Gennemgå soklen for revner og få shinet det hele op fra bunden

Hvis du allerede har fået malet facaden og det ikke skal være dette spring du tager i denne omgang, så bør du overveje sokkelmaling. Ligesom med facademaling så har du her et projekt der vil syne af meget, men kræve lidt i forhold til hvad du får ud af det i sidste ende.

Måske du tænker at det ikke er mange år siden at du har ordnet soklen på huset, men står du f.eks. overfor en kommende revurdering af dit hjem, så er det bestemt et sted du ikke bør undlade. Du kan i samme omgang udnytte at du bruger tiden på soklen og gennemgå den for eventuelle revner eller lignende, så det kan blive repareret i samme omgang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *