Mest populære sommerhusområder i Danmark

Sommerhusområder i DK

Flere og flere køber sommerhuse i Danmark. Danmark er garant for hyggelige solnedgange med lune temperaturer – om sommeren i hvert fald. Derudover er det også et mindre vi land, vi alle holder kær, som betyder, at du ikke skal ud og rejse for at tage i sommerhus. Der er dog mange forskellige sommerhusområder i Danmark, og der er også stor forskel på disse. Danmark er omgivet af vand på alle sidder, på nær i Sønderjylland. Der er derfor ekstremt mange muligheder for havudsigt, og/eller sommerhusbeliggenhed tæt på vandet. Derfor er der udarbejdet en artikel som forklarer hvilke områder og hvorfor de er populære i Danmark.

Odsherred

Nordvest Sjælland. Danmarks ukronede sommerhuskonge. Rørvig, Nykøbing Sjælland, Asnæs, Klint osv. er alle byer i Odsherred, hvor du finder flere sommerhuse end helårs boliger. Odsherred er velbesøgt om sommeren og i sommerhussæson, hvorimod uden for sæson er byerne ’døde’. Odsherred er en klar favorit hos danskerne, når det gælder sommerhuse, grundet det stille vand, den flotte havn i Rørvig, og indkøbsmulighederne i Nykøbing Sjælland. Laudrup-familien, Casper Christensen, Frank Hvam, Jan Gintberg er alle kendte danskere med sommerhus i området.

Læsø

Danmarks hyggeligste ø. Med en beliggenhed øst for Frederikshavn, finder du en af Danmarks hyggeligste øer, med en stemning der kun findes på Læsø. Alle kender hinanden på denne ø, og humøret er altid højt. Derudover er der også arrangementer, som de flere danskere besøger årligt. Læsø huserer nogle af de flotteste sommerhuse i hele landet. Mange af dem med udsigt til sandstrand og klitter. Sommerhus Læsø, gør det.

Skagen

Skagen, Danmarks absolutte mest nordlige punkt – og med mulighed for at stå i to forskellige have samtidigt. Derudover er Skagen også kendt for deres besøg i uge 29, hvor ”Hellerup-ugen” tager fat. I ”Hellerup-ugen” tager hele nordsjællandske trendsættere til Skagen og holder fest. Men udover fest i uge 29, kan Skagen virkelig meget andet. Men lange flotte strandbredde, flot gammel dansk arkitektur & flotte sandklitter, kommer du ikke til at fortryde dit besøg til Skagen i Nordjylland.

Fanø

12 minutters sejlads vest for Esbjerg finder du en af Danmarks absolut mest undervurderede sommerhusområder. Med vadehavet som baghave, og flotte grønne sand- og græsklitter, er Fanø garant for ekstremt hyggelige familiestunder.  

Der findes selvfølgelig mange andre hyggelige sommerhusområder i Danmark. Der er bare ikke plads til dem alle i denne lille artikel.

Der kommer flere blogindlæg på denne site. Så følg med. Kan være der kommer noget til dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *