Hvordan kan en lokal campingferie være den oplagte sommerferie for dig

Camping

Er du ligesom os mange andre også i tvivl, om dine udenlandske ferierejser kan føres ud i livet i år?

Vi går en lysere tid i møde, hvor vi kan se tingene vende småligt tilbage med normen i takt med at flere bliver vaccineret. Men selvom det står bedre til her i Danmark, gør det ikke det nødvendigvis i andre lande, hvilket kan sætte sommerplanerne til eksotiske destinationer over styr.

På baggrund af dette er der en del personer, der vælger at holde ferie i Danmark. Men dette behøves ikke at betyde enden på dit sommerhumør. En campingferie kan være den mest oplagte, hvis ikke perfekte løsning for dig.

Hvorfor campingferie?

Det er ikke alle og enhver, der finder tanken lige så interessant, men hæng ved endnu. Danmark har mange smukke naturområder med mange aktiviteter, som en del danskere fravælger for mere eksotiske destinationer.

Det er oplagt for dig, hvis du søger eventyr eller at opdage nye steder, som du ikke har været før. For eksempel, søger du camping på Sjælland, og har du ikke oplevet de sydlige områder på Sjælland omkring Køge, eller sandklitterne ved Hvide Sande, Rømø, Samsø, Skagen mv. er der et hav af muligheder rundt omkring i kommunerne.

Der kan dog være forskelle i hvilke aktiviteter man kan foretage sig på de forskellige steder. Leder du efter en særlig aktivitet, vil det være smart at undersøge den pågældende campingplads og område på forhånd.

Camping nær København

Er du bosat i København eller Storkøbenhavn findes der forskellige campingpladser rundt omkring på Sjælland. I dette indlæg vil vi anbefale Køge Vallø Camping I Køge, hvilket skyldes at de har en perfekt placering i forhold til natur, strand og byliv. Herudover ligger det cirka 40 min. Væk med S-tog fra København, hvilket gør stedet let tilgængeligt og mulighederne mange, hvis man bliver træt af de lokale aktiviteter.

Har du ikke prøvet en camping ferie før, kan det kun anbefales at du prøver en. På den måde kan du for alvor finde ud af, om det er noget særligt for dig eller hvorledes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *