Giver du for meget for din A-kasse?

Det kan godt føles som at man betaler rigtig mange penge hver måned til A-kassen og mange oplever at tanken om hvor vidt det nu også er en nødvendighed at være medlem af en A-kasse, kan strejfe dem, for det går jo godt og hvorfor så betale.

Din A-kasse er dit sikkerhedsnet

A-kassen er dit sikkerhedsnet der skal hænge under dig, som du betaler til. Det er aldrig til at forudse fremtiden og der er derfor ingen der kan vide sig sikre i, aldrig at få brug for at være medlem af en A-kasse. Der er dog noget du kan gøre, hvis du føler at din A-kasse hiver lidt for mange knaster ud fra kontoen hver måned.

Tjek A-kasse priser her for at se om du egentlig har den bedste aftale om et medlemskab ved en A-kasse. Det er ikke altid sådan at det er den dyreste der er den bedste og det gælder også indenfor dette område. Uanset hvilken A-kasse du vælger, vil det være samme dagpengesats, som du vil få ud, hvis du skulle komme i en situation, hvor sikkerhedsnettet skal testes.

Find en A-kasse med kendskab til dit fag

Der findes forskellige typer A-kasser som man kan tage et kig på og nogle af disse A-kasser er kun for personer indenfor et bestemt erhverv. Det er ikke dumt at se på hvilket erhverv du har dig kontra hvilken A-kasse du bør være i.

Med den rette A-kasse i forhold til dit erhverv, vil du møde mere forståelse for din situation, hvis du skulle være så uheldig, at du pludselig skal gøre brug af dit medlemskab. Det kan være en stor fordel for dig, for det er bestemt ikke sjovt at være ledig på arbejdsmarkedet, så jo færre elementer der kan give modgang, desto bedre vil du være stillet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *