Derfor er de danske skoler nogle af de bedste

Når det kommer til kontinuerlig udvikling af et lands økonomi, så er der ingen tvivl om, at uddannelsessektoren er en af de bedste og mest langsigtede sektorer, man kan investere i. Når man investere i bedre forhold og bedre uddannelser, er man sikret et positivt afkast på et tidspunkt. Det er dog en mere langsigtet investering for mange lande, men bestemt også en investering, der bærer frugt.  

De danske skoler 

Der er ingen tvivl om, at vi er meget privilegerede i Danmark på alle punkter. Vi har en god infrastruktur af veje og offentlig transport, gode og lige muligheder for nærmest alle uanset baggrund og indkomst, et godt velfærdssystem, et godt uddannelsessystem, ja alt i alt bare et godt og velfungerende samfund. Men især de danske skoler er særligt gode.  

De danske skoler, sammenlignet med de resterende europæiske lande, er langt foran på digitalisering, software og hardware. De fleste skoler har som udgangspunkt computere til alle elever, den rette software og de rette IT-løsninger og systemer til at skabe de bedste rammer for digital indlæring. Også computer opbevaring til skoler er noget, som de enkelte kommuner har investeret heftigt i, så man har den helt rette infrastruktur for skolens digitale værktøjer.  

Solidt uddannelsessystem 

Det er naturligvis ikke kun de enkelte kommuner og de enkelte skoler, der gør de danske skoler til nogle af de bedste i Europa. Det er naturligvis også den danske regering. Fordi Danmark igennem mange generationer har været en mægtig nation (på sin egen ‘lille’ måde), har vi altid haft overskud til at videreudvikle på vores samfund, fremfor hele tiden at afvikle på aktuelle og krævende problemstillinger.  

Derfor har vi også længe været bedre stillede end så mange andre lande i verden, og har derfor kunnet investere i et godt uddannelsessystem helt fra starten af. Det er ikke noget som er kommet af sig selv, men heldigvis i Danmark har vi et godt og ordentligt samfund, hvor regeringen altid gør noget for fremtidens generationer.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *