Danske kommuner kan spare penge ved effektive printløsninger

XP digital har i mange år hjulpet danske virksomheder og offentlige instruktioner med effektive printløsninger samt effektivisering af hverdagen ved hjælp af rådgivning og analyse af deres nuværende set-up.

XP Digital hjælper med alt fra effektivisering af arbejdsgange, automatisk oversættelse af dokumenter til automatisk tonebestilling samt vedligeholdelse af virksomhedernes printløsninger. XP Digital tilbyder meget mere end dette. Før de går i gang med at rådgive virksomheder til de bedste og mest effektive løsninger vil en af XP Digitals konsulenter gå gang med en komplet analyse af virksomhedens eller institutionen nuværende forbrug og behov. Ud fra dette kan XP Digital rådgive virksomheden eller institutionen til den løsning, der passer bedst til deres behov.

Slip for at printeren løber tør for blæk

XP digital har i mange år hjulpet virksomheder med effektivisering af dokumenthåndtering og herunder også printløsninger. En af de ting, som de specielt har specialiseret sig i løbet af de senest par år, er printløsninger til specielt private virksomheder og kommuner. XP Digital sørger for at der altid er blæk i printeren ved hjælp af automatisk tonebestilling.

Hermed kan både virksomheder og kommuner slippe for at skulle bruge dyrebar intern tid på at løse dette. Samtidig vil de altid være helt sikre på at der altid er blæk i printerne, når den skal bruges.

Få en effektiv hverdag med XP Digital

Både private virksomheder og kommuner kan spare både dyrebar tid og resurser ved at effektivisere hverdagen ved hjælp af den nyeste teknologi på markedet. XP Digital har i mange år både hjulpet, analyseret samt rådgivet firmaer og kommuner med at effektivisering af hverdagen ved hjælp af deres produkter eller ydelser indenfor dokumenthåndtering.

Når du vælger at bruge XP Digitals eksperter og konsulentre, så får du rådgivning og analyse med i prisen. Hvad enten det er en hel kommune eller en mindre privat virksomheder, der skal have hjælp, vil XP Digitals konsulenter foretage en grundig analysen af jeres forbrug og behov, hvorefter de kan rådgive jer efterfølgende.

XP Digital tilbyder både enkelte ydelser, men også samlede pakker af ydelser. Jo flere ydelser virksomheder eller kommuner vælger fra XP Digital, jo mere vil systemerne kunne spille sammen og effektivisere hverdagen for virksomheden eller kommunen. Det vil dog ikke altid være en fordel af vælge alle produkter eller ydelser fra XP Digital. Dette kommer meget an på kommunens nuværende forbrug og fremtid behov. Udover dette skal systemerne spiller sammen med kommunernes nuværende systemer og passe ind i medarbejdernes nuværende arbejdsprocesser uden de store ændringer.

Få leveret alle kontorartikler fra den samme leverandør

Selvom mange tror XP Digital kun tilbyder produkter og ydelser indenfor dokumenthåndtering, effektivisering samt printløsninger, så tilbyder de meget andet. En af deres helt store akti udover rådgivning og analyse af firmaer og kommuner, er salg af kontorartikler til store-, mellemstore- samt mindre virksomheder i hele Danamark.

På XP Supplies, der er ejet af XP Digital, vil du kunne finde mere end 4.000 produkter indenfor kontor med tilhørende underkategorier. XP Supplies er udelukkende en B2B webshop. Dette betyder, at man som virksomhed og kunde på shoppen skal have et login før man kan få lov til at handle fra den. Samtidig betyder det også, at alle kunder og brugere på kontoen får tilknyttet en konsulent, der vil hjælpe virksomheden eller kommunen med at finde de helt rigtige produkter til deres behov og budget.

Hvis du vil læse mere om XP Digital kan du gøre det på deres blog eller XP Digitals artikel, der beskriver deres nye printsystem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *